Användningsområden för massagekudde


Vad ska jag använda en massagekudde till kanske många tänker. I den här artikeln tänkte vi lista några av våra favoritområden. Som vanlig så är det bara fantasin som sätter gränser. 

Nacken


Kanske det mesta klassiska och det första man tänker på när man hör massagekudde. Tack vare det elastiska spännet bakom Active Pillow kan du enkelt fästa den på exempelvis en kontors- eller bilstol för att få det där perfekta läget för en härlig nackmassage. 

I dagens samhälle där vi oftast sitter med skärm framför ansiktet tänker inte alla på hur nacken är vinklad (skärmnacke). Därför är daglig nackmassage något som kan vara bra för alla i längden. 

Fötterna

Våra kära trojänare som ständigt bär oss framåt. Fötterna kan efter en hel dags arbetande kännas ömma och slitna. Många tror att man behöver investera i en dyr maskin dedikerad för endast fotmassage för att få en skön fotmassage men icke. Tryck igång önskad hastighet,  välj rotation och välj värme. Lägg ner massagekudden på golvet nedanför exempelvis soffan och vila fötterna med sin egen vikt mot de roterande massagepunkterna. Önskar du massera ovansidan av fötterna lägger du dig på mage och lägger ovansidan av dina fötter på massagekudden. 

Rygg

Ryggen passar perfekt att masseras med Active Pillow. Enklast är att i exempelvis soffa eller fåtölj placera kudden bakom ryggen vid det område som du önskar massera och luta dig mot kudden tills du får önskat tryck på din massage. 

Lår


Massera dina lår effektivt och enkelt genom att placera kudden på förslagsvis golvet, gärna med en matta under. Sätt dig så låret är placerat precis över kudden och sänk ner benet tills önskat tryck uppnåtts. Repetera på andra låret. 

 

Smalben


Smalben är samma princip som med låren. Sätta dig ner på golvet, placera  massagekudden under smalbenet och vila smalbenet tills önskat tryck är uppnått och repetera på andra benet. 

Armar, biceps och triceps

När det gäller armarna och framförallt biceps är det enklast att lägga kuddens baksida mot armhålan och vila biceps mot massagepunkterna.

Tillbaka till blogg