VDVA AB - ActiveNordic återkallar massagepistolen Active Pro 2

Det drabbade oss men det värsta var att det drabbade våra kunder, vi slet och slet och tog oss ur det, starkare än någonsin. Vi gjorde verkligen allt vi kunde och gör det än idag. Även om det var nästan två år sedan så får vi frågor om det i dagsläget  och därför vill vi förklara så att alla förstår och kan ta del av informationen.

För drygt två år sedan fick vi en beställning från elsäkerhetsverket, jätte bra tyckte vi som gladeligen skickade iväg vår storsäljare för test. Några veckor senare fick vi samtal från elsäkerhetsverket att vår dåvarande Active Pro 2 testats avseende säkerhet och brister hade funnits i laddare samt att vår manual behövdes översättas. Vår massagepistol var det alltså inget fel på utan bristerna som funnits fanns endast i laddaren och manualen.

Vi hade möten med representanter och tog fram en plan på hur vi skulle göra för att få bort laddare och manual. Vi landade i det som vi tyckte var bäst för våra kunder vilket innebar en totalt återkallelse av alla berörda enheter.

Gamla laddaren som byttes ut

(En bild på gamla laddaren som återkallades)

Vi hade då vid tillfället arbetat på en efterföljare Active Pro 2+  som testats hårt, även med extra (som inte behövdes) rigorösa tester och den med sina tillbehör klarade testen fläckfritt. Vi valde då att byta ut allas Active Pro 2 till Active Pro 2+, rakt av för den som ville.

Vi tog in extrapersonal, vi satte folk på kundservice 24/7 och kallade in extra personal. Vi gick ut med meddelanden på hemsidan, mailade och kontaktade alla som handlat och var berörda. I dagsläget har stor del av våra kunder fått sin enhet utbytt. Har din, en Active Pro 2 äldre än drygt 2 år inte blivit utbytt kan du ha missat informationen, kanske har mailet hamnat i din skräppost. Är så fallet, skicka ditt ordernummer till vår support så åtgärdar vi detta. 

Kontentan av detta är att vi kämpar hårt för våra kunder. För två år sedan blev det fel, ett fel vi är glada att det upptäcktes. Ett fel som fick oss att växa, mogna och förstå vad som är bäst ännu mer.

Sedan återkallelsen är vi extra noggranna med säkerheten kring de produkter vi säljer. Allt är testat och godkänt enligt de standarder vi verkar i.

För att förtydliga, vi säljer inte den gamla Active Pro 2 och stoppade denna direkt vid återkallelsen. Våra massagepistoler vi säljer idag, Active Pro 2+ och Active Pro 3 är hårt testade och godkända.

Vi hoppas ni har fått förståelse och inblick i vad som hände och hur vi hanterade detta. Har du fortfarande frågor så svarar vi gladeligen på detta via vår kundservice.

/ Team ActiveNordic

Tillbaka till toppen