Att träna ute är inte bara behagligt utan det kommer med en rad fördelar. Inte bara att man får frisk luft och D-vitamin från solen utan det är gratis, minskar depression, ger en ökat energinivå och minskar både spänningar och irritation.

Tips på övningar

Att träna är alltid en energiboost och bidrar till ett lyckligare liv. Ibland kan fantasin träta och därför har vi listat några av våra favoritövningar man kan göra när man tränar utomhus.

  • Klassiska plankan på händer
  • Upphopp/grodhopp
  • Dips
  • Burpees
  • Utfallsgång
  • Armhävningar

Självklart finns det ännu fler övningar och tränar man ute kan en stock från ett fallet trä bidra till en perfekt övning. Fantasin sätter gränser!

Värma upp och varva ner

Innan du ska ut och träna kan du använda massagepistolen för att mjuka upp dina muskler. Detta för att minska risken för skador under träningen men även för att maximera din träning. Genom att mjuka upp musklerna och vävnaderna ordentligt innan träningen förbereder vi våra muskler på vad som komma skall. Om musklerna är redo kommer de att reagera snabbare och elasticiteten i bindvävnaden och musklerna gör att risken för en muskelbristning minskar.

Du kan helt enkel använda din massagepistol för att väcka dina muskler inför uteträningen. Vår Active Air har hela 4 olika massagenivåer så att du stegvis kan öka intensiteten under din uppvärmning. Med massagepistolens mekaniska pulserande kommer den åt och mjukar upp dina muskler på djupet på ett sätt som varken din foamroller eller massageteraputs händer kan mäta sig med.

Lika väl som uppvärmningen innan ditt träningspass är nedvarvningen efteråt en viktig del för att du ska kunna prestera optimalt. Använd massagepistolen för att lösa upp muskelknutar och maximera återhämtningen i dina muskler. När du med hjälp av din massagepistol löser upp knutar i musklerna låter vi lymfvätska och blodet flöda fritt genom våra muskler. Detta släpper då spänningar, minskar smärta och stelhet samt förbättrar kroppens rörelseförmåga.

Produkt för din återhämtning