Vad är Active Pants?

Vad är Active Pants?

Med hjälp av kompressionsterapi åstadkommer våra massagebyxor det vi anser vara underverk. Minskad svullnad, minskar träningsvärk och fungerar som en perfekt uppvärmning inför hård prestation, exempelvis en match, löprunda, i friidrott eller cykling.

Allt där du anstränger benen kommer Active Pants att bli din bästa återhämtningskompis.

 

Hur fungerar Active Pants?

Medföljer gör två stycken byxor, en för varje ben, slang, kompressor, kontroll, allt i en smart, snygg medföljande väska.

I varje byxa finns 6 stycken luftfickor som beroende på valt program i sekvenser fylls med luft och håller luften för att skapa ett tryck och vakuum. Kompressionen skapar vid tillfället syrebrist i benen som gör att det bildas laktat i dom behandlade musklerna.

 

Vad är laktat?

Laktat är en av de vanligaste och bevisat effektivaste prestationsmarkörer som används av ett stort antal motionärer, idrottsmän- och kvinnor samt av deras tränare i hela världen.

Laktat eller som många ofta benämner fel som mjölksyra är egentligen mjölksyrans salt. När du konditionstränar behöver musklerna tillgång till syre. Om du ökar intensiteten eller tempot kommer inte kroppen hinna försörja alla dina muskler med syre vilket i sin tur leder till att kroppen behöver skapa energi via annan väg. Här kommer laktat in i bilden. Laktat fungerar som ett reservbränsle, en buffert som gör att musklerna och kroppen kan arbeta hårdare och längre när kroppen inte länge kan försörja dina muskler med syre.

Genom att skapa laktat eller mjölksyrans salt som det korrekt heter så skapar din kropp en förnybar energikälla. Laktatet bryts nämligen ner till glukos som också används av dina muskler.

Varför Active Pants?

Att alltid kunna prestera på topp och ständigt höja ribban, att slippa behöva oroa sig om hård värk efter ansträngning eller för att kunna behandla skador. Allt det här och mycket mer kommer dina Active Pants göra för dig i långt tid framöver.

Beställ hem dina idag, prova i 105 dagar och lämna tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Active Pants måste upplevas för att man skall förstå vilket fantastiskt komplement till din hälsa dom är.
Tillbaka till blogg