Vad är en massagekudde?

VAD ÄR EN MASSAGEKUDDE?

Massagekudden från ActiveNordic
Enkelt förklarat är en massagekudde ett verktyg som kan ersätta den klassiska knådande massagen men den kan även göra mer än så. Här förklarar vi vad det är, nyttan och användningsområden.
Massagekudde med infraröd värme
Massagen har utvecklats

Massagen har utvecklats Alla minns vi klassikern, massagekudden med sladd som sattes fast lite krångligt någonstans för att massera. Men med sin otymplighet hamnade den ofta i skåpet. Tiden har gått och även om utseendet påminner om gamla klassikern från förr så har dagens teknik möjliggjort stora förbättringar.

Massagekudden Active Pillow är batteridriven, har flera nivåer, rotationsval och värmeval. Enkelt förklarat kan massagepunkterna rotera åt olika håll för att lösa ut knutar, öka blodflödet och samtidigt även värma med hjälp av infraröd teknik.

Massera och lös jobbiga knutar i nacke och rygg med massagekudden Active Pillow från ActiveNordic.
Att tänka på med massage

Vad är då viktigt att tänka på när man skall massera med massagekudden? Massage är som med mycket annat, det gäller att hitta en balans, i det här fallet mellan spända och överarbetade muskler.

Vart kan man massera?

Här är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan massera allt ifrån fotsulorna, smalben, lår, ja hela vägen upp till huvudet. Lägg muskeln du vill behandla mot kudden, applicera lagom med tryck (känn efter), välj program och låt Active Pillow göra arbetet åt dig.
Tillbaka till blogg