Manual Active AIR

Grattis till ett fantastiskt köp av vår senaste modell Active AIR. Nedan finner du allt du behöver för att komma igång och använda din nya massagepistol.

I paketet

I din beställning har du fått med en snygg och praktisk förvaringsväska. I väskan finns din huvudenhet, en USB-C kabel för laddning samt 4 stycken välkända massagehuvuden.

Kom igång

1. Laddning

Använd medföljande USB-C kabel för att ladda din massagepistol. Detta gör du genom att koppla in den mindre delen i massagepistolens bas och den större vanliga USB-delen i ett USB-uttag. Laddning tar cirka 2-3 timmar och massagepistolen kommer lysa grönt i botten som klartecken.

2. Användning

När din massagepistol indikerar att den har laddat klart är den redo att användas. Koppla bort kabeln från massagepistolens bas och montera enkelt ett av medföljande massagehuvud.

När massagehuvudet är på plats trycker du en gång på knappen under handtaget. Tryck på knappen igen för att ändra nivå, repetera tills du nått önskad intesitetsnivå och påbörja därefter din behandling.

3. Massagenivåer

Din Active AIR har totalt 4 olika intesitetsnivåer att välja mellan. Tryck en gång för att växla nivå och upprepa tills önskad nivå är vald.

4. Batteri och rengöring

Batteri
När din massagepistol inte används under längre tid måste den underhållas. Ta fram massagepistolen ibland och ladda batteriet för att öka livslängden på ditt batteri.

Rengöring
Massagepistolen torkas lätt av med fuktad trasa. Tänk på att aldrig skölja eller utsätta din Active AIR för vatten och fukt.

Massagehuvuden kan med fördel sköljas av och torkas enkelt med trasa eller handdukt.

5. Säkerhet

Stäng av massagepistolen och koppla bort den från eluttaget när den inte används.
Använd inte massagepistolen på kroppsdelar där det finns sår, blåmärken eller hudskador.
Använd inte massagepistolen nära ögonen eller i närheten av öronen.


Var försiktig vid användning av massagepistolen på halsen och nacken.
Använd inte massagepistolen på personer med kända hudproblem eller medicinska tillstånd utan att först rådfråga en läkare.

Använd inte massagepistolen på barn utan tillsyn av en vuxen.

Vanliga frågor

Är Active AIR vattentät?

Nej. Din massagepistol är inte vattentät och kan således ta skada när den utsätts för fukt och vatten. Använd aldrig en vattenskadad enhet.

Kan mina barn använda Acitve AIR?

Rekommenderad ålder för att använda Active AIR är 16+. Använd inte massagepistolen på barn utan tillsyn av en vuxen.

Hur ofta behöver jag ladda den?

Din massagepistol kommer att indikerar via lampan som sitter placerad i basen. Blinkar lampan rött är det dags att ladda.

Vad har jag för garanti?

Vi erbjuder 12 månaders garanti från det att du mottagit din vara. Garantin täcker fel som inte kunnat orsakats av yttre åverkan.

Vid nyttjande av garantin måste du kunna uppvisa köpbevis som exempelvis din orderbekräftelse.

Frågor?

Har du fortfarande frågor? Vi finns här för att hjälpa dig. Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med kundservice.