Vi är ActiveNordic

ActiveNordic grundades i början av år 2020 av två eldsjälar som brinner för återhämtning. Vi släppte vår första produkt, massagepistolen Active Pro som tog marknaden med storm. Efter succén började vi utveckla nästa generations massagepistol och drygt ett halvår efter släppte vi Active Pro 2 som senare utvecklades med förbättringar till Active Pro 2+ och nu har vi äntligen lanserat Active Pro 3.

I dagsläget har vi 3 kärnprodukter vi arbetat hårt för att ta fram, Active Pro 3 massagepistol, Active Pillow massagekudde och vår senaste produkt, Active Pants med ny revolutionerande kompressionsteknik. Vi arbetar hårt, noggrant och med omsorg när vi utvecklar våra produkter vilket medför att vi släpper fåtal produkter varje år men med gedigen kvalitet och eftertanke.

Vi har under resans gång lärt oss otroligt mycket, inte enbart om återhämtning men också hur viktigt det är att hjälpa, stötta och göra allt vi kan för att bidra positivt till våra kunder, samhället och miljön.

Vi tror på ärlighet och transparens och att det är bland det viktigaste när man bildar relationer. Vi samarbetar därför med Trustpilot som är en oberoende plattform där våra kunder kan säga öppet hur upplevelsen med oss varit. Vi är säkra på vad vi gör och vi investerar otroligt mycket i att ha en så bra kundservice som möjligt.

Läs gärna våra recensioner på Trustpilots hemsida.

Vårt mål

Vi har sedan dag ett egentligen bara haft ett mål, att bidra till en bättre folkhälsa och med våra produkter kunna hjälpa folk med sina åkommor. Att kunna bidra till att någon tar det där extra steget vid sin träning eller att värken efter en hård ansträngning förkortas. Allt det här vill vi ska vara möjligt för alla till ett överkomligt pris utan att tumma på kvaliteten.

Vi tror på våra produkter, vi tror på vårt varumärke. Vi erbjuder 1-3 dagars leverans, 30 dagars prova-på och 1 års garanti på alla våra produkter.

Välkommen till oss på ActiveNordic.se.Tveka inte på att höra av dig om du undrar över något, ingen fråga är för stor eller för liten.

Teamet

Vi är ett litet team på 4 personen som arbetar för att göra allt vi kan så att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt hos oss. Företaget som äger och driver ActiveNordic heter VDVA AB och har organisationsnummer 559222-676
Tillbaka till toppen