Vi är ActiveNordic

ActiveNordic grundades i början av år 2020 av två eldsjälar som brinner för återhämtning. Vi släppte vår första produkt, massagepistolen Active Pro som tog marknaden med storm.

Efter succén började vi utveckla nästa generations massagepistol och drygt ett halvår efter släppte vi Active Pro 2 som senare utvecklades med förbättringar till Active Pro 2+ och sedan vår senaste modell Active Pro 3.

Hårt arbete

I dagsläget har vi 3 kärnprodukter vi arbetat hårt för att ta fram, Active Pro 3 massagepistol, Active Pillow massagekudde och Active Pants med revolutionerande kompressionsteknik.

Vi arbetar hårt, noggrant och med omsorg när vi utvecklar våra produkter vilket medför att vi släpper fåtal produkter varje år men med gedigen kvalitet och eftertanke.

Massagepistol Active Pro 3 är en kraftfull massagepistol. Vi tror inte på bäst i test, vi låter dig testa i upp till 105 dagar själv.

Transparens

Vi har under resans gång lärt oss otroligt mycket, inte enbart om återhämtning men också hur viktigt det är att hjälpa, stötta och göra allt vi kan för att bidra positivt till våra kunder, samhället och miljön.

Vi tror på transparens och att det är bland det viktigaste när man bildar relationer. Vi skickar alltid ut ett mail till våra kunder efter beställningen där man kan säga öppet hur upplevelsen med oss varit.

Vårt mål

Vi har sedan dag ett egentligen bara haft ett mål, att bidra till en bättre folkhälsa och med våra produkter kunna hjälpa folk med sina åkommor. Att kunna bidra till att någon tar det där extra steget vid sin träning eller att värken efter en hård ansträngning förkortas. Allt det här vill vi ska vara möjligt för alla till ett överkomligt pris utan att tumma på kvaliteten.

Vi tror på våra produkter, vi tror på vårt varumärke. Vi erbjuder normalt 1-3 dagars leverans och 1 års garanti på alla våra produkter.

Teamet

Vi är ett litet team på 3 personen som arbetar för att göra allt vi kan så att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt hos oss. Företaget som äger och driver ActiveNordic heter VDF AB och har organisationsnummer 556978-7483